Informatii

Refurbished - ce este asta și merită această cumpărătură?

 Pe piața Moldovei tehnica Refurbished abia își începe drumul. În SUA și Europa tehnica refurbished de mult timp și-a luat locul pe rafturile magazinelor și cumpărătorii înțeleg ce prezintă și în ce cazuri merită să o cumpere.
 Literalmente Refurbished înseamnă "restaurat" sau "actualizat". Aceasta este o tehnică care a trecut prin canalele de distribuție ale producătorului de mai multe ori. Aceasta înseamnă că produsul a revenit de la vânzător la producător și apoi a intrat din nou în vânzare. În ce cazuri mărfurile sunt returnate producătorului? Motivele pot fi destul de multe. Iată câteva dintre ele:
- Dispozitivul a fost returnat în timpul perioadei de garanție pentru orice motiv, de exemplu, nu-i plăcea culoarea, nu se justifică declarațiile publicitare sau pur și simplu i sa făcut jale de banii cheltuiți
- Marfă cu echipare incompletă. Acesta este returnat producătorului pentru echipare.
- Schimbarea tehnicii vechi cu una nouă prin program de schimb (cum ar fi Apple) 
- S-a depistat defectul din fabrică al întregului lot de tehnică
- Mărfurile care au fost mult timp în depozite și necesită reexaminare
- Mărfurile deteriorate în timpul transportului
- Tehnica care a fost expusă la punctul de vânzare ca model demonstrativ și a pierdut în timp aspectul comercial
 Când returnați dispozitivul înapoi la fabrică, producătorul îl re-Testează și îl trimite înapoi la vânzare. Deja etichetat refurbished ("factory refurbished", "remanufactured", "renew program" etc.), deoarece legislația nu permite vânzarea de astfel de echipamente ca noi.
 Având în vedere motivele de mai sus, uneori există urme de exploatare pe o astfel de tehnică, de exemplu, defecte estetice minore.
Tehnica refurbished acoperă garanția oficială de la producător în întregime. Prin urmare, nu confundați refurbished cu calculatoarele utilizate(second hand), laptop - uri, Monoblocuri și monitoare care sunt vândute de pe mâna a doua și fără garanție.
 Principalul motiv pentru care cumpărătorii cumpără tehnica "refurbished" este prețul. Este mult mai mic decât costul unui produs nou.
În prezent, magazinul nostru are calculatoare Refurbished (PC), laptopuri (notebookuri), monoblocuri (AIO) și monitoare TFT (pentru PC-uri și laptop-uri) și plăci grafice. Gama va fi completată.
 Merită să cumpărați tehnica Refurbished sau nu? Decideți sânguri.

COPYRIGHT © 2024 WWW.MIFIT.MD, Toate drepturile rezervate
Cel mai mare furnizor de tehnica "Refurbished" pe teritoriul Republicii Moldova din 2009